Uitbetaaldata Wajong 2022

Je Wajong uitkering wordt op vaste dagen uitbetaald. De dagen van uw Uitbetaaldata Wajong 2022 zijn door het UWV vastgesteld. Hou er ten alle tijden rekening mee dat het nog tot maximaal 3 werkdagen kan duren voor de uitbetaling op uw rekening staat.

Uitbetaaldata Wajong 2022

  • 22 juli 2022
  • 23 augustus 2022
  • 23 september 2022
  • 21 oktober 2022
  • 23 november 2022
  • 16 december 2022

Betaalspecificatie

Betaalspecificatie van uw Wajong uitbetaling worden één dag voor de uitbetaaldatum online beschikbaar gesteld. Hiervoor kunt u inloggen op Mijn UWV. Deze kunt u na het inloggen terugvinden bij de documenten.

Mocht je nog vragen hebben over deze betaalspecificatie neem dan contact op met het UWV. Doe dit door een ticket aan te maken in je account, je zult snel reactie krijgen op je vragen. Het voordeel van het gebruiken van de berichten box is (buiten het ontlasten van de medewerkers) ook dat je een eerder bericht nog eens terug kunt lezen. Daarom raden wij altijd aan om contact op te nemen via de berichten box.

Uitbetaaldata Wajong 2022

Datums rond de 20e

De uitbetalingen worden altijd gedaan rond de 20e. Uitzondering hierop is december, in december wordt de uitbetaling namelijk iets eerder gedaan i.v.m. de feestdagen.

Uitbetaling Wajong Vakantiegeld

Het vakantiegeld wordt door het UWV uitbetaald in mei. Deze wordt gelijk met de uitkering die u in mei ontvangt mee uitbetaald. Daarom is het mogelijk dat het bedrag van de maand mei een stuk hoger is dan het bedrag van de andere maanden.

De hoeveelheid vakantiegeld dat u ontvangt is 8% van de bruto uitkering die u heeft ontvangen in de afgelopen 12 maanden voor mei. Loonbelasting en premie worden nog afgetrokken van dit bedrag. Het bedrag dat overblijft wordt door het UWV uitbetaald op uw rekening.

Tegemoetkoming arbeidsongeschikten

Ontvang je deze tegemoetkoming? Deze wordt door het UWV overgemaakt tegelijk met de uitbetaling van september.