Contact opnemen UWV

Met alle onderstaande contactopties kunt u Contact opnemen met het UWV. Gebruik één van onderstaande opties om met het UWV in contact te komen. Het UWV doet zijn/haar best zo snel mogelijk op u te reageren. Om het uzelf gemakkelijk te maken raden we aan om uw BSN nummer alvast bij de hand te houden. Hier kan mogelijk naar gevraagd worden.

Telefoon ( UWV Bellen )

  • Als particulier kun je bellen via telefoonnummer 088 – 898 9294
  • Werkgevers kunnen het UWV bellen via 088 – 898 92 95
  • Zakelijke relaties kunnen het UWV bellen via 088 – 898 20 10

Het UWV is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Wilt u buiten deze tijden contact opnemen met het UWV? Stuur het dan een bericht via uw berichten box.

Vanuit het buitenland is bellen mogelijk via onderstaand nummer:
+31 88 898 20 01 (tarief afhankelijk van uw telefonieaanbieder)

Bericht versturen

Het is ook mogelijk om een bericht te sturen naar het UWV via je berichten box. Het voordeel van het gebruik hiervan is dat je berichten later nog eens terug kunt lezen of kunt laten lezen door iemand anders als je een bepaalde uitleg niet begrijpt.

Contact opnemen UWV

Vragen over betaaldata

Mocht u vragen hebben over de datums waarop wordt uitbetaald, neem dan een kijkje op onze betaaldata pagina! Hier staan alle toekomstige datums uitgewerkt. Zet direct alle data in uw agenda zodat u altijd op de hoogte bent wanneer uw uitkering wordt uitbetaald.

Bekijk daarbij ook even de tips voor het invullen van je Inkomstenopgave. Hier hebben we ook nog een aantal goede tips staan die u kunt toepassen. Mocht u na het lezen van deze pagina’s toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via één van bovenstaande contactmogelijkheden.

Contact opnemen UWV tip

De beste contactmogelijkheid is de berichten box. Als je hier contact opneemt krijg je ook snel reactie, daarnaast is het hier mogelijk om berichten op je gemak nog eens terug te lezen, dit in tegenstelling als je contact opneemt via de telefoon.

Contact UWV-informatie.nl

Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan onderstaand formulier in. Houdt er wel rekening mee dat deze website niet van het UWV zelf is, stel via onderstaand formulier daarom geen vragen die voor deze organisatie bedoelt zijn! Voor contact met de Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen kunt u één van bovenstaande opties gebruiken.

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: contact@uwv-informatie.nl
We doen ons best binnen 24 uur contact met je op te nemen!